Reactia agresiva a Laurei Lavric, la adresa iubitorilor de animale.

Reactia agresiva a Laurei Lavric, la adresa iubitorilor de animale.

Gestul necugetat şi reacţia agresivă, pe care Laura Lavric, a arătat-o în timplul unei simple farse, „marca Happy Hour„, alias Cătălin Măruţă, a indignat, imediat, sute de mii de iubitori de animale şi va indigna, în continuare, milioane.

„Dumneata ai ceva cu capul? Du-te dracu’ de nebună! Du-te-n p***a mă-tii!Ce, sunt singura femeie care poartă haină de blană? Animala dracu’, te-aș omorî pe tine să te fac blană!Când nu or mai fi blănuri în magazine, atunci… . Ce dracu’ aveți cu mine? Aveți ceva la cap? Mă scoateți din sărite! Nu am voie cu banul meu să-mi cumpăr haine? Lasă-le dracu’ de animale, animale sunt și alea pe care le mâncăm și pe cele pe care le purtăm„, a izbucnit Laura Lavric, într-o emisiune consacrată şi de mare audienţă.
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/agresiva-vorbeste-urat-laura-lavric-424738.html

Îndrăgostită de blănuri, Laura Lavric, se face că nu ştie câte animale au murit ca ea să  „uite” de hainele tradiţionale, cu care apare, pe sub cele de blană, pe scenă şi ori de câte ori apare în public, ca să „culeagă” miile de euro, de la iubitori  sau nu de animale ce o ascultă cu plăcere.

 Nu ştim dacă noi „avem ceva cu capul” dar, dintre noi şi ea,  faptele demonstrează contrariu.

„Ea canta intr-un local romanesc din New York, iar dupa ce termina reprezentatia se ducea cand cu unul, cand cu altul contra banilor sau accepta sa primeasca si haine sau parfumuri. Asta a fost si motivul pentru care s-a despartit de primul sot. A aflat de preocuparile ei si a lasat-o. Asta este adevarata Laura Lavric”, s-a confesat Ecaterina Lavric reporterilor CANCAN.  Conform spuselor acesteia, cantareata de muzica populara a igonorat ultima dorinta a mamei sale, de a muri in patul de acasa, si a purtat-o prin mai multe spitale, acesta decedand singura si suparata.
sursa: http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/ecaterina-sora-laurei-lavric-lanseaza-acuzatii-fara-precedent-adresa-cantaretei-s-a-prostituat-pentru-bani-pentru-parfumuri-230495.html

Laura Lavric, o parvenită sau nu?  

„Persoana publică are şi bani. Să nu credeţi că alea de la ţară….”   
http://happyhour.protv.ro/stiri/laura-lavric-show-pe-strazile-din-milano-cu-mii-de-euro-in-portofel.html

Noi iubitorii de animale o acuzăm, pe de o parte,  pentru faptul că poartă haine confecţionate din blana animalor, iar pe de altă parte, pentru  că a avut o reacţie agresivă şi lipsită de bun simţ faţă de o anumită categorie de persoane iubitoare de animale

Trageţi singuri concluziile.    

Leave a Comment

Your email address will not be published.