Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!

Parcul Zoologic de la Rădăuţi.

Aşa cum ne asteptam, la Rădăuţi continuă seria cruzimilor faţă de animale şi la Parcul Zoologic.
Acesta se întinde pe o suprafaţă de 10 ha şi în data de 04.12.2012 deţinea un număr de 101 animale. Condiţiile privind organizarea şi funcţionarea acestui Parc zoo lasă de dorit. Animalele stau într-un habitat cu care nu sunt familiarizate. Ştiut fiind faptul că România nu îndeplineşte condiţiile climaterice în ceea ce priveşte animalele sălbatice, deţinute în grădini zoologice sau “parcuri de agrement zoologic”, acesea arată o suferinţă permanentă în manifestări, pentru satisfacţia “vizitatorilor”.

În aceste condiţii, animalele deţinute îşi dau ultima suflare …în detenţie şi nu libere, aşa cum trebuie să fie toate vietăţile acestui pământ, datorită condiţiilor inacceptabile şi inumane.

Astfel, singurul mascul de leu de la parcul zoologic din municipiul Rădăuți a murit în septembrie, din cauza unei pneumonii. 
http://www.evz.ro/detalii/stiri/Singurul-mascul-de-leu-de-la-zoo-Rdui-a-murit-de-pneumonie-1001663.html
http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-09-20/Leul-de-la-Parcul-Zoologic-a-murit-dupa-o-pneumonie

Parcul Zoologic din Rădăuţi a intrat într-un ” Program de Reamenajare” deoarece nici până în acest moment nu are autorizaţie de funcţionare deşi este “populat”. http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-10-19/Zoo-Radauti-obiectiv-turistic-in-Bucovina

Concluzii:

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply


Hit Counter provided by Skylight