Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!

STOP ILLEGAL STRAYS EUROPEAN MASS TRANSPORTS

 După ce FPAM a atras atenţia asupra “traficului” de câini spre “o viaţă mai bună”, iată cum stau “treburile” cu adevărat. Semnalul nu este tras numai de noi ci şi de cei care sunt aproape de “afacerile cu câini”.

Sunt rugati, toţi cei care deţin şi alte informaţii din experienţe personale, să ne trimită mesajul lor.

Informaţiile vor ajuta şi alte persoane să înţeleagă realitatea “adopţiilor internaţionale la grămadă”. Conform deciziilor Europene un proprietar poate transporta într-un terţ stat, proprii caini în număr de maxim 5. Dacă se depăşeşte acest număr, conform deciziilor Europene, circulaţia câinilor şi pisicilor se consideră “circulaţie comercială“. Iar, când nu se încadrează în niciuna din aceste categorii, acţiunea se numeşte “trafic de animale”.

Petiţia este semnată, până în acest moment, de circa 7000 de iubitori de animale, să fie, oare, toţi “demenţi”.

Să “descoperim” împreună, intrând pe link-ul de mai jos, şi să “cugetăm”, poate astfel vom ajuta mai mult câinii şi pisicile din România:

STOP ILLEGAL STRAYS EUROPEAN MASS TRANSPORTS

În loc să dăm posibilitatea unora de a profita de pe urma câinilor şi pisicilor “traficate” ilegal peste graniţă, să ne concentrăm asupra implementării unor legi care să asigure şi animalelor din România bunăstarea pe care “credem” că o au la “adoptatorii din Germania, Italia, Suedia, Norvegia, Anglia, Finlanda, Olanda, Belgia, Elveţia, SUA, etc, care dispun şi ei de câini şi pisici, în ţara lor, şi nu sunt prea interesaţi de aceştia. Ba mai mult, îşi abandonează propriile animale la adăposturi. Unii dintre noi chiar au vrut să dea “o mână de ajutor” acestor acţiuni şi şi-au achiziţionat autovehicule de transport, autorizate de ANSVSA pentru transport de lungă durată în vederea “salvării” a câţ mai mulţi câini din România, fără a face nimic în vederea stopării cruzimilor la nivel local sau naţional.  Citiţi cu mare atenţie informaţiile din link-ul de mai sus şi, Dumnezeu să ne călăuzească în luarea deciziilor ulterioare.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply


Hit Counter provided by Skylight