Numai uniţi, putem distruge orice SISTEM ostil animalelor şi mediului ! Dumnezeu ne va face Dreptate!


In data de 13.01.2017 se implinesc 2 ani de dor, tristeţe şi durere de când draga noastra colega MARIA BECK a plecat la cele veşnice. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă.
Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci

Aakash Web Announcer plugin

Raportul Comisiei Juridice

Masacrul-de-la-Padocul-Primariei-Botosani

FPAM vă pune la dispoziţie RAPORTUL Comisiei juridice a Senatului la Decizia Curţii Constituţionale, privind Legea 771/2007, pentru modificarea OUG 155/2001, privind aprobarea programului de gestionare a câinilor (legea Marinescu II)

Speram ca pe viitor imagini ca cele de mai sus sa dispară din “peisajul” autohton.

Sperăm să participaţi alături de noi la şedinţa plenului Senatului în număr cât mai mare – circa 200 de persoane-

Vă vom anunţa data la care intră pe ordinea de zi.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply


Hit Counter provided by Skylight

Craciun fericit!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni, toleranti, generosi şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.
x
Craciun Fericit !
Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!
Days
Hours
Minutes
Seconds