Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!

Cutremurător! Un martor povesteşte cine l-a omorât cu adevărat pe Ionuţ “Câinele care l-a atacat pe Ionuţ este al patronului de la restaurantul din zonă”

Ionuţ Anghel ar fi fost atact de câini de luptă

Mărturie incredibilă a unui martor secret. O persoană care lucrează în zona Parcului Tei a decis să dea totul în vileag. Aceasta le-a povestit jurnaliştilor de la Antena 1 că Ionuţ a fost atacat de nişte câini cu stăpân.
Animalele, extrem de garesive, pregătite pentru luptă, aparţin patronului restaurantultui din parc.

Şi se pare că Ionuţ nu a fost primul copil muşcat de câini în locul respective.

Câinii afaceristului ar mai fi atacat doi copii cu trei săptămâni înainte ca micuţul de patru ani să fie ucis.

Asta este declaraţia şocantă a unui om care pretinde că lucrează în zona unde s-a pterecut tragedia.

“Patronul firmei de pază de acolo, azi, pe la 13.00, a dat dispoziţiile astea: dacă vreun paznic dă vreo declaraţie sau spune ceva e dat afară, dacă îşi dă numărul de telefon presei sau oricui altcuiva, sunt daţi afară. Nu au voie să vorbească absolut deloc. Spartura din gard e acolo din martie, până acum nu s-a făcut nimic. Putea să se întâmple cu alt copil tragedia asta. Acolo, în urmă cu trei săptămâni, din curtea restaurantului din parc, au ieşit doi câini de luptă, au urmărit doi copii pe care i-au muşcat, i-au urmărit pe terenul de joacă. Sunt ai patronului de la restaurant, ospătarii de acolo au făcut câinii pierduţi. Camera de la terenul de fotbal nu mai este de atunci. Sunt doar şase camere video din 42, câte ar trebui să fie în mod normal”, a mărturisit martorul secret pentru Antena 1.

O altă dezvăluire făcută de acesta este că bunica i-a pierdut din ochi pe copii cu mult timp înainte să dispară.

Totuşi, el a infirmat varianta potrivit căreia femeia ar fi consumat bere la cutie.

Aceeaşi persoană a precizat că femeia a anunţat un paznic din parc cu privire la dispariţia copiilor dar că a întârziat anunţarea poliţiei, motivând că îi era teamă ca micuţii să nu fie bătuţi sau certaţi.
Andreea Dancu
Sursa: http://www.click.ro/news/national/ionut-martor-caini_de_lupta-patron-restaurant_0_1691830820.html

Be Sociable, Share!

Hit Counter provided by Skylight