Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!

Grecii vor maidanezii din Romania. Zeci de caini au fost adoptati de o fundatie din Grecia.

Zeci de caini maidanezi din padocul primariei din Braila sunt in drum spre Grecia. Au fost adoptati de o fundatie care a facut o adevarata campanie de sensibilizare pentru salvarea lor.

Voluntarii au folosit stategia site-urilor de anunturi matrimoniale: au postat anunturi cu fotografii si detalii pentru fiecare catel.

Volvo este unul dintre cainii care se afla deja in drum spre familia adoptiva. Provine din rasa Pitbull si a ajuns in adapostul primariei dupa ce stapanul sau l-a abandonat.

Volvo se numara printre cei 59 de catei care au avut norocul sa fie indragiti de greci iubitori de animale.

Autoritatile locale din Braila spun ca acesta este primul transport spre Grecia. Costurile de deplasare sunt suportate de organizatia non guvernamentala.

“Fiecare caine este deja cerut, rezervat, asteptat. Merge deja in familie”, spune directorul adjunct al DAGL Primaria Braila

Daca nu erau adoptati, acesti caini urmau sa fie eutanasiati. La aceasta ora, in adaposturile din Braila se mai afla 400 de caini. 

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/grecii-vor-maidanezii-din-romania-zeci-de-caini-au-fost-adoptati-de-o-fundatie-din-grecia.html

Be Sociable, Share!

Hit Counter provided by Skylight