Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!
      Federatia îşi desfăşoară aczivitatea exclusiv din cotizaţii, donații și sponsorizări. Donația ta, oricât de mică, contribuie la salvarea unui animal. Federatia nu a primit și nu primește fonduri de la vreo primărie, de la stat sau din fonduri europene.

Prima victimă: Un om a murit din cauza “legii masacrării câinilor”.

 

Marius Marinescu, președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, atrage atenția că legea “eutanasiei” maidanezilor a făcut prima victimă. Este vorba despre un economist și un mare iubitor de animale pe nume Avedis Ghazarian. 

Marius Marinescu a declarat, pentru DC News, că “Avedis Ghazarian, economist și mare iubitor de animale, a făcut infarct, stop cardiac și a decedat. El avea emoții cu privire la normele de aplicare ale legii criminale și era supărat din cauza masacrării câinilor. Voia să participe, miercuri, la dezbaterea de la ANSVSA, însă nu a putut și seara a murit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Președintele FPAM a precizat că “În urmă cu puțin timp, el (n.r. Avedis Ghazarian) a fost agresat de hingherii care au venit să ridice câinii din fața blocului. Erau 15 câini și el i-a luat pe toți în casă. Doi dintre ei erau grav bolnavi, paralizați. Dumnezeu să-l odihnească în pace”.

SURSA: http://www.dcnews.ro/2013/10/prima-victima-a-legii-criminale-si-a-masacrarii-cainilor/

Be Sociable, Share!

Hit Counter provided by Skylight