Numai uniţi putem distruge orice sistem ostil animalelor şi mediului!

Învierea Domnului, prilej de ucidere

Dreptul la viaţă este cel mai natural drept al omului şi este protejat prin lege. Acest drept este unul esenţial, înscris în Declaraţia Universală a Drepurilor Omului şi în Legea fundamentală a statului – Constituţia.
Înţelegem astfel că omul, care face legile pe pământ, are un drept universal la viaţă. Restul vieţuitoarelor, neavând cine să le legifereze acest “drept”, sunt condamnate ca de existenţa lor să se ocupe Omul.

„Ce este viața?” a fost și rămâne una dintre cele mai dificile întrebări la care oamenii au încercat să găsească un răspuns. În aparenţă, a răspunde la această întrebare pare un fapt banal. Viaţa este viaţa! Eu sunt în viață, tu ești în viață, animalele noastre de companie sunt în viață, iar musculiţele care bâzâie uneori atât de supărător în jurul nostru sunt în viață (deși, probabil, nu pentru mult timp).
În realitate, viaţa noastră stă la “mâna” Puternicilor Lumii. Pentru ei, nici Drepturile Omului nu îi împiedică să provoace războaie, crize economice, răzmeriţe sau revoluţii ca în România.
Viaţa animalelor stă în “mâna” fiecărei persoane, începând cu Parlamentul fiecărui stat şi culminând cu bestialitatea fiecărui cetăţean frustarat, flămând sau inconştient.

“Omorârea mielilor pentru sărbătorirea Paştelui este diferită de tăierea porcului, de Crăciun. În primul rând, tăierea porcului nu este o datină religioasă, ci una din popor. Pe când cea a mielului este considerat un simbol religios, care reprezintă jertfirea pentru divinitate.

                                    miei-taiere-paste
Totodată, feţele bisericeşti nu sunt de acord cu luarea vieţii unui pui de animal “pentru că aşa vrea Dumnezeu”.

Papa Francisc susţine că tăierea mieilor este un act barbaric, păgân, satanic, care nu are legatură cu Isus Hristos. “Pâinea şi vinul sunt trupul şi sângele lui Dumnezeu, iar Învierea trebuie celebrată prin acestea, nu prin luarea de vieţi, în masă”, a declarat suveranul pontif.

Papa
Anual se taie circa 4 milioane de miei pentru această sărbătoare, în ciuda declaraţiilor reprezentanţilor bisericii care susţin în număr cât mai mare că tăierea acestor animale nu are nicio bază canonică, fiind, cel mult, de origine iudaică.

pf-daniel
Chiar dacă preoţii noştri au spus public că merită oprită această tradiţie, fruntea ortodoxiei româneşti, Prea Fericitul Daniel, a evitat de-a lungul anilor să dea vreo declaraţie în acest sens.”
http://www.animalzoo.ro/taierea-mieilor-de-paste-este-un-ritual-pagan-satanic-o-inalta-fata-bisericeasca-vrea-sa-opreasca-aceasta-traditie/

Punctul nostru de vedere coincide cu cel al Papei Francisc şi al altor mari învăţaţi ai vremii dar trebuie menţionat că Papa este catolic şi nu ortodox.
În altă ordine de idei carnea este sursa hranei majorităţii locuitorilor planetei astfel că aceasta a devenit o afacere profitabilă a unora făcută chiar cu bani publici (a se vedea subvenţiile acordate de statul român fermierilor).
În ceea ce priveşte oile şi mieii, trebuie arătat că acestea sunt printre animalele cărora nu le sunt aplicabile prevederile art.5 alin.1 din Legea 205/2004 privind protecţia animalelor aceasta şi din cauza reprezentanţilor ANSVSA. Condiţiile mizerabile în care trăiesc oile şi mieii până la sacrificare nu au nicio relevanţă pentru autorităţile statului, ba din contră.

oi-in-zapada images
Asta ne duce cu gândul că Sărbătoarea Învierii Domnului nu este decât prilej de încălcarea a poruncilor Domnului şi de ghiftuire pentru majoritatea “creştinilor”. “Credinţa” de care se prevalează unii este doar în închipuirea lor atâta timp cât burta le este plină de “animale sacrificate” în numele Divinităţii.
Dacă Dumnezeu ar fi dorit moartea vreunei fiinţe, pe care a creat-o, atunci ar fi lăsat doar 9 porunci şi nu 10.
Una dintre acestea, care ar fi trebuit să fie omisă de Divinitate, este: Să nu ucizi.

m2
Cine are urechi, s-audă, cine are ochi, să vadă … Dar, cine nu are, se numeşte creştin?

Be Sociable, Share!

Hit Counter provided by Skylight