Cum oprim ororile din industria cărnii

Cum oprim ororile din industria cărnii

PLEDGE NOW

În fiecare an, 56 de miliarde de animale sunt supuse unor condiții insuportabile și măcelărite, pentru a hrăni dependența noastră de carne. Există un lucru simplu pe care îl putem face cu toții astăzi: să mâncăm mai puțină carne. Alătură-te acestui angajament global și hai să ajutăm împreună la oprirea ororilor

IA-ȚI ANGAJAMENTUL ACUM

Dragi prieteni și prietene,

În fiecare an, 56 de miliarde de animale sunt înghesuite în cuști murdare și fără ferestre, și măcelărite pentru a hrăni dependența noastră de carne.

Este înfiorător de-a dreptul și s-ar putea ca închiderea acestor ferme industriale să dureze ani de zile, dar există un lucru pe care îl putem face cu toții chiar astăzi, tcare ar putea duce mai repede la închiderea lor: să mâncăm mai puțină carne.

Avaaz este o mișcare globală cu 45 de milioane de membri. Dacă fiecare dintre noi își ia angajamentul pentru o zi fără carne pe săptămână, chiar dacă suntem deja vegetarieni sau vegani, și dacă ne invităm prietenii, celebritățile preferate și companiile să facă la fel, am putea ajuta la crearea celui mai mare angajament global făcut vreodată!

Hai să tragem un semnal de alarmă pentru producătorii industriali de carne și să le arătăm că zilele afacerilor lor sunt numărate, și să începem să schimbăm situația în privința acestor orori.

Pe  lângă faptul că prilejuiește tortura în masă a animalelor, consumul de carne ne distruge planeta! Animalele crescute industrial contribuie la încălzirea globală mai mult decât toate mașinile, avioanele și autobuzele, la nivel mondial, iar 75% din totalul terenurilor agricole sunt destinate recoltelor pentru hrănirea animalelor. Lucrurile au scăpat de sub control!

Nu trebuie să devenim cu toții vegetarieni peste noapte, dar experții spun că reducerea consumului de carne este lucrul cel mai bun pe care îl putem face pentru a împiedica o catastrofă la nivel planetar.

(engleza) Reducerea consumului de carne este esențială pentru a limita schimbările climatice, arată un raport (One World)
https://ourworld.unu.edu/en/eating-less-meat-essential-to-curb-climate-change-says-report(engleză) 11 lucruri despre hrana ta care te vor șoca (Forbes)
https://www.forbes.com/sites/michaelpellmanrowland/2017/01/03/shocking-food-facts/#74a732761574 (engleză) Drumul către Acordul de la Paris (New York Times)
https://www.nytimes.com/interactive/projects/cp/climate/2015-paris-climate-talks/will-reducing-meat-in-my-diet-help-the-climate (engleză) Iată cât de mult ajută – sau nu – renunțarea la friptură în procesul salvării planetei (Washington Post)
https://www.washingtonpost.com/lifestyle/food/heres-how-much-giving-up-beef-helps–or-doesnt-help–the-planet/2017/07/20/03bb5ba2-6d60-11e7-b9e2-2056e768a7e5_story.html?utm_term=.115bde940c28 (engleză) Dacă toată lumea ar mânca fasole în loc de friptură (The Atlantic)
https://www.theatlantic.com/health/archive/2017/08/if-everyone-ate-beans-instead-of-beef/535536/

Danny, Allison, Marigona, Nataliya, Lisa și întreaga echipă Avaaz