!!!Mesaj de maxima importanta pentru comunitatea iubitorilor de animale!

!!!Mesaj de maxima importanta pentru comunitatea iubitorilor de animale!

Va rugam sa cititi pana la capat si sa #distribuiti acest mesaj!!!

V-ati saturat de nedreptate si abuzuri? V-ati saturat sa asistati zilnic la acte de cruzime fata de animale pe care sunteti obligati sa le platiti din banii vostri de taxe si impozite? V-ati saturat sa fiti bataia de joc a autoritatilor care nu iau nici un fel de masuri? Sa adoptati caini bolnavi din adaposturi? Sa va fure hingherii cainii si sa nu-i mai puteti revendica? V-ati saturat sa va umpleti casele de caini adoptati si sa va rupeti de la gura ca sa-i intretineti, de teama ca altfel i-ar omori hingherii? V-ati saturat sa fiti amendati atunci cand hraniti un suflet haituit?
Sa fiti numiti zoofili, javrofili, nebuni, misantropi de presa aservita autoritatilor corupte sau de „activisti” platiti sa promoveze afacerile hingherilor infractori pe bani publici? Sau sa va fie incalcat dreptul la replica si dreptul la libera exprimare?
Sa asistati neputinciosi cum „institutiile” #statului, ANSVSA, Politia Romana, Institutiile Prefectului, CCR, Justitia Romana protejeaza ilegalitati, cruzimi fata de animale si mediu, furtul din banul cetatenilor, etc prin neimplicare sau implicare in sprijinul ILEGALITATILOR.
Să vă fie încălcată DEMNITATEA.
Demnitatea umana, sub aspect constituţional, presupune două dimensiuni inerente, respectiv relaţiile dintre oameni, ceea ce vizează dreptul şi obligaţia oamenilor de a le fi respectate şi, în mod corelativ, de a respecta drepturile şi libertăţile fundamentale ale semenilor lor precum şi relaţia omului cu mediul înconjurător, inclusiv cu lumea animală, ceea ce implică, în privinţa animalelor, responsabilitatea morală a omului de a îngriji aceste fiinţe într-un mod de natură a ilustra nivelul de civilizaţie atins.
Daca da, acum e momentul sa spunem Stop!
Asa nu se mai poate!
Trebuie sa va oprim!
@Federatia pentru protectia animalelor si mediului pregateste un #proces#colectiv impotriva #Statului Roman pentru modul defectuos in care a aplicat #Legea pentru gestionarea cainilor fara stapan si Legea pentru protectia animalelor, prin incalcarea drepturilor fundamentale ale cetatenilor, garantate prin #Constitutie.
Daca va regasiti in situatiile enumerate mai sus si daca vreti sa va constituiti parte civila in acest proces, va rugam scrieti-ne la adresa office@fpam.ro.
Acest demers nu presupune nici un fel de costuri sau obligatie financiara din partea dvs.
Daca doriti sa sustineti Federatia cu plata avocatilor, o puteti face in conturile:
– RO69RNCB0048125803920001 RON
– RO42RNCB0048125803920002 EUR
– RO15RNCB0048125803920003 USD
SWIFT : RNCB RO BU
Sau Paypal: office@fpam.ro
Va multumim!