România, ţara în care statul permite masacrarea animalelor şi distruge habitate.

România, ţara în care statul permite masacrarea animalelor şi distruge habitate.

România coexistă în cadrul unei „alianţe” strategice în care bogăţiile naţionale constituie „monedă de schimb” pentru menţinerea la putere a unor incompetenţi şi corupţi.

De câţiva ani Ministerul Mediului, cel mai important minister din Guvernul României, lăsând la o parte ministerele care gestionează BANII ce urmează a fi furaţi, este condus de cea mai malefică persoană. Este cea care anual aprobă uciderea animalelor sălbatice protejate de lege într-un număr egal 140, de parcă ar urma „traiectoria”unei „drective” de distrugere a economiei naţionale.

Astfel, aurul, bogăţiile subsolului, pădurile şi animalele sălbatice sunt „moneda” forte  prin care unii ajung să conducă o ţară care se putea mândri cu aceste bogăţii naturale.

Nu trebuie să amintim că nu a făcut nimic pentru a stopa „defrisarea” masivă a pădurilor din România, locul care reprezintă habitatul natural şi sălbatic al animalelor, urşi, lupi, capre negre, vulpi, etc.

Ordinele emise nu sunt decât documente care justifică corupţia şi incompetenţa în gestionarea durabilă a animalelor sălbatice. Nu a iniţiat proiecte de legi privind proceduri de recoltare şi relocare a animalelor, de sancţionare a administratorilor fondurilor cinegetice care, prin neimplicare, pun în pericol viaţa şi integritatea cetăţenilor, de gestionare împreună cu ONG-urile de profil a situaţiilor de urgenţă, etc.

Prin acţiunile ministrului Mediului au fost încălcate inclusiv drepturile fundamentale ale iubitorilor de animale, prin acţiuni ce produc traume psihice acestora fără a-i păsa.

A trecut timpul în care România avea păduri de invidiat şi animale sălbatice care le „cutreierau”fără grijă.

Să nu lăsăm incompetenţii, slugoii şi corupţii să ne distrugă tot ce are România mai frumos, pentru generaţiile viitoare.

FPAM va face plângeri penale atâta timp cât vor exista astfel de derogări de la lege, poate odată şi odată vor exista şi magistraţi care vor avea o altă opinie decât cea cu care am fost obişnuiţi atâţia ani şi DREPTATEA va triumfa.

Vezi plângere penală

Vezi plângere prealabilă

Vezi PETIŢIA INTERNAŢIONALĂ privind STOPAREA UCIDERII URŞILOR