A şocat întreaga Germanie: „Sunt zoofil. Am făcut sex cu cinci câini”

A şocat întreaga Germanie: „Sunt zoofil. Am făcut sex cu cinci câini”

Preluare:  http://jurnalul.ro/stiri/externe/a-socat-intreaga-germanie-sunt-zoofil-am-facut-sex-cu-cinci-caini-628842.html#gallery
Autor: Istvan Deak 13 Noi 2012 – 21:05
A şocat  întreaga Germanie:

În urmă cu câteva zile, cotidianul Berliner Zeitung a prezentat pe prima pagină o poveste cu totul neobişnuită: un tânăr de 26 de ani, David Z., relata fără nici o reţinere relaţiile intime pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diverse animale, majoritatea câini. „Atunci când David Z. se plimbă prin parc alături de căţeaua sa Gassi, lucrurile par absolut normale, însă în realitate relaţia dintre cei doi depăşeşte orice limită. El este zoofil şi iubeşte câinii într-un fel în care cei mai mulţi dintre noi nici nu îşi pot închipui”, scrie Berliner Zeitung.

Greţos şi revoltător
Înclinaţiile sale sexuale provoacă de cele mai multe ori greaţa şi chiar ura, însă David Z. vorbeşte deschis despre această temă. „Oamenii mă numesc un violator, un om de nimic care chinuieşte animalele”, mărturiseşte David. Medicul veterinar Wolfgang von Hove consideră că acţiunile lui David au repercusiuni negative asupra animalelor. „Sodomia zoofilă lasă răni fizice şi sufleteşti în rândul animalelor, de aceea trebuie respinsă întotdeauna din punct de vedere etic”, a spus acesta, ca şi când doar despre asta ar fi vorba. 

Culmea, relaţiile sexuale dintre oameni şi animale sunt legale în Germania, atât timp cât animalul nu este lezat în vreun fel! Guvernul Germaniei îşi propune acum să înăsprească legea protecţiei animalelor, interzicând în totalitate zoofilia. „În 1969, aceasta a fost ştearsă din legea pentru protecţia animalelor din Germania – o greşeală uriaşă”, spune Edmund Haferbeck de la organizaţia pentru protecţia animalelor „Peta”. Guvernul a anunţat că intenţionează să impună amenzi de 25.000 de euro pentru astfel de cazuri. Conform unor estimări oficiale, ar fi circa 10.000 de persoane care au întreţinut relaţii zoofile în Germania.

David Z. nu este de acord cu opiniile medicilor şi se consideră un iubitor de animale. „Încă de la vârsta de 13 ani am avut fantezii sexuale cu patrupezi. Prima relaţie sexuală am avut-o la vârsta de 20 de ani cu un câine mascul. Relaţia a început de la sine şi m-a şocat chiar şi pe mine”, a povestit David. Ceea ce bărbatului originar din localitatea Rheinickendorf i se părea un comportament sexual, în realitate era doar un comportament normal al unui animal, susţine medicul Hove. „Pentru câini este acelaşi lucru dacă se freacă de piciorul mesei sau de piciorul omului. Este o interpretare complet greşită a bărbatului”, mai spune Hove.

„N-a fost viol, câinele a vrut”

Tânărul de 26 de ani se apără şi susţine că nu poate fi vorba de viol atâta timp cât animalul a iniţiat relaţiile intime. „Ultima mea parteneră, tot o căţea, îmi arăta mereu când vroia sex.  Am avut contacte sexuale ca orice cuplu obişnuit. Câteodată îmi arăta timp de mai multe săptămâni că nu are chef de sex şi atunci nu făceam nimic. Prima relaţie serioasă a fost cu o căţea pe care am adus-o dintr-un centru de adopţii. Am fost îndrăgostit şi de oameni, dar căţeaua Nelly a fost prima mea mare iubire. Am întreţinut relaţii sexuale cu 5 câini diferiţi”, spune David, care în acest moment trăieşte împreună şi cu un bărbat, care are aceleaşi înclinaţii sexuale. S-au cunoscut în 2009 în cadrul unei întâlniri „Zoo”. Sute de germani îşi recunosc înclinaţiile zoofile şi povestesc în spaţiul online despre viaţa lor secretă. „Discuţiile de acolo au caracter romantic. Eu sunt mereu pasiv în timpul sexului. Animalele au propriile lor dorinţe. Nu aş fi capabil să îmi rănesc partenerul”, consideră David, provocând dezgustul medicului Hove: „Animalele nu sunt concepute pentru sex cu oamenii”. „Animalele de casă sunt dependente de proprietarii lor. Fac şi acceptă totul pentru a fi pe placul lor”, susţine şi Haferbeck.

Nu vrea să se mai ascundă
Denumirea de „sodomie” vine din Biblie de la oraşul Sodoma, pe care Dumnezeu, împreună cu oraşul Gomora, le-a distrus prin foc. Această hotărâre a fost luată în urma actelor nelalocul lor care se petreceau acolo: acte sexuale neaprobate de legile din vremea aceea, printre care şi violuri şi în general acte de cruzime extremă. David Z. refuză folosirea cuvântului şi asocierea sa cu acest termen. „În cercul meu de prieteni, toată lumea ştie de înclinaţiile mele sexuale. Părinţii mei au fost şocaţi. Nu vroiau să audă de aşa ceva. În viitorul apropiat mi-aş dori să lucrez la un centru pentru animale. Le-aş povesti de la început clienţilor despre înclinaţiile mele sexuale. Nu mai vreau să mă ascund”, a încheiat David Z. pentru Berliner Zeitung.

Ministerul schimbă legea
Guvernului Germaniei este hotărât să schimbe legea pentru protecţia animalelor şi să interzică zoofilia. „În luna mai am discutat despre o înăsprire a legii şi o interzicere generală a zoofiliei. Pentru Guvern, sănătatea şi confortul animalelor sunt prioritare. Guvernul recunoaşte că legalizarea actelor cu caracter sexual dintre oameni şi animale a dus la suferinţa necuvântătoarelor. Cei care vor continua să săvârşească astfel de fapte vor fi amendaţi”, a subliniat Ministrul Agriculturii din Germania, Ilse Aigner, 47 de ani, din partea CDU.

Caz similar în Prahova
Astfel de incidente au avut loc şi în România. La finalul lunii trecute presa a relatat despre un tânăr, din comuna prahoveană Plopu, prins în flagrant, de o vecină, în timp ce întreţinea relaţii intime cu capra femeii. Aceasta a sesizat poliţia, iar medicul veterinar a confirmat raportul sexual cu animalul. Tânărul a fost acuzat de distrugere, rele tratamente şi cruzimi asupra animalelor. Se pare că tânărul nu este la prima ispravă de acest gen. Potrivit oamenilor din localitate, acesta a mai violat şi găinile pe care le avea în curte, dar şi o iapă.  Zoofilia este o dragoste patologică faţă de animale sau păsări şi presupune, de multe ori, satisfacerea instinctului erotic în mod preferenţial sau exclusiv prin contact sexual cu animale.

 
Nota FPAM: Cu o lună în urmă prinţesa Maja von Hohenzollern atrăgea atenţia asupra bordelurilor legale şi ilegale de animale din Germania.  
FPAM a atras atenţia în nenumărate rânduri asupra numărului mare de câini „exportaţi”, chipurile pentru adopţii internaţionale, de către persoane şi reţele bine organizate din România în parteneriate cu cetăţeni străini. Acelaşi lucru se întâmplă şi în Olanda şi alte ţări. Anual, din România, sunt „exportaţi” zeci de mii de câini spre destinaţii necunoscute.

Leave a Comment

Your email address will not be published.